Obsessed?!

                                                                                                                                                                                
Hurm, apalah nak jadi dgn dunia sekarang ni?!?! Sering kita dengar , lihat dan juga baca mngenai kemalangan, kes jenayah, kes ragut, kes bunuh diri, namun, bagaimana dengan kes "OBSESSED" ni?!?! Wowww!!!! Danger beb!!


Ni nak share cerita sikit ngan korang, malah betul-betul berlaku pada saya, tulah nak share dengan korang ni agar korang lebih berhati-hati dan sentiasa berwaspada apabila mendapat kawan yang menganggap kita lebih dari kawan bagi dia!


Ada sorang laki ni, kawan facebook saya dulu, orang indon tapi dah saya remove dah dari friends list! Secara jujur, dia memaksa saya untuk mencintainya!!!! Gila ke apa?!! Mak ai!!! Terasa nak pengsan kala itu juga rasanya. Tapi saya menolak dengan sopan, namun setelah saya menolak nya, dia gunakan pic saya pulak untuk gambar profil dia! Lagilah aku ni bengang!! Sudah beribu-ribu kali saya menasihati dia agar BEHENTI DARI MENGGANGGU SAYA!! Namun, masih juga tidak berubah! Terasa ingin saja membunuhnya!


                                                                                                                                                                    
Siapa tiadak panas hati kan?! Macam dia buat untuk dapatkan saya. Dia add, saya ignore, dia add, saya ignore, dia add, saya ingnore! berkali-kali macam tu!! Saya betul-betul bengang dah marah dengan nya...bertapa benci rasa di hati ini terhadap lelaki tu!! setelah lali dgn layanan nya yang sebegitu, saya memang tak teragak-agak untuk mem-block nya. Siapa tidak marah dan benci dengan situasi sebegitu kan? bagaikan hidup kita dibelenggu! Eeeeeeiiiiiiiii!!!....gelilah!


Kawan-kawan pun tahu kan bagaimana kalau orang dah obsessed dengan kita?? Lagilah saya membencinya apabila dia memberitahu kawan-kawan fb saya yang saya ni suka dengan " sex sejenis "!!!!!!! apatah lagi dia bagitau yang saya pernah bercouple dengan nya!!! betul-betul gila orang ni kan!!!!!???? mausia apa begini?!?!?! tak punya akal langsung!!!


                                                                                                                                                                    
Saya benci!!! betul-betul benci dengan dia dan orang lain yang turut obsessed seperti dia. Sampai mati pun saya takkan biarkan dia buat saya begini!! wahai kawan-kawan, andai anda membaca luahan hati saya kat sini, pertama sekali terima kasih dan harap-haraplah anda menjadikan cerita saya ini sebagai iktibar dan berhati-hati dengan orang sebegini! Janganlah kita memandang remeh perkara sebegini. bersama-samalah kta membanteras manusia yang melakukan kesalahan ini!!!


Lastly, sekian dari saya. Terima kasih kepada pembaca! Saya menghargai anda, tanpa anda, siapalah saya!! <3

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...