Aaaaarrrrggghhhh!!!

    alamak!! esok sekolah lah....hurm...malas nya nak turun sekolah esok...huhhuhuh....ha, sekali dgn tu, esok dah mula menjalankan tanggungjawab sebagai calon pengawas!! hurm...susahnya...kena ikut peraturan skolah gak pas ni...huhuhuhuu...apa2pun, pasni nak cuba elakkan diri dari facebook dan mcm2 lagilah...nak jalankan tanggungjawab sebaik2nya!! itu sudah semestinya, kan?

     nak tak nak perpaksa gak, kan? huh!! pasni terpaksalah balik lewat dari sekolah, dahlah balik pakai bas! huh!! T_T tahan ke tak ni nannti yer? korang semua sokonglah keyrill k...keyrill perlukan doa dan harapan korang. hurm...tu jelah keyrill nak kongsikan ngan korang. lastly, layan video keyrill ni k...layan!! hehehhehe.....


    hahahahahhahahahahahahahaha!!!! harap2lah korang suka ek!!! malu gak rasanya...hehhehehhe...anyway, harap2lah korang layan and tersenyum tengok video ni!! hehehheh...walaupun x panjang sangt!! okeylah, take care friends.. <3 you all...

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...