Sapa ni ek?



    hahahaha...ni, keyrill ada story nak cerita ngan korang. semalam keyrill baru jer beli kad sim celcom yang baru. pastu keyrill simpan semua nombor yang keyrill kenal ke dalam memory sim tu. keyrill belum guna lagi sebab kena tunggu 24 jam untuk mengaktifkannya, kan? then, hari ni keyrill check lah balance yang ada dalam kad sim tu ngan celcom. so, ada rm5 kat situ. pastu, tiba-tiba keyrill dapat satu mesej ni dari siapa entah dan mengatakan "hai, boleh berkenalan". keyrill pun terkejut beruk dibuatnya! apa tidaknya, keyrill belum bagitau sesiapa lagi tentang nombor keyrill yang baru ni.adoi! danger betullah! siapalah tu ek? eeeeiiii....meremang bulu roma aku (korang faham2 lah ek)!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...