Bengang! bengang! bengang!

    Adoi! bengang aku ngan cpu dan streamyx aku hari ni! hurm...susahlah cam ni! dah streamyx pun xde line kalau hari hujan! Eiiii! geram tol dibuatnya! apa tidaknya...banyak yang patut di buat hari ini, keyrill btul2 perlukan internet hari ni tapi streamyx ni buat hal plak! adoi! tak kira hari ni puasa ke tak, lantaklah! hurm....panas hati aku sehari-hari ni dibuatnya!




    Opppssss!!!! sorry! terlebih pulak!

3 comments:

ken berkata...

haha.. tapi saya masih guna streamyx =)

najib berkata...

baru jer nak tukar stermyx,memang byk problem ker

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ ken : hurm yer>? entahlah? napa line streamyx ni problem tol kalau cuaca hujan misalnya! selalunya tak.. :(

@ najib : haha, kalau baru lagi mana ada, okey jer. streamyx masih power lagi. keyrill punya ni dah bertahun2 dah. ha..streamyx laju sekarang guna broadband terpaksa tunggu lama loading! adoi!

tulah pasal x bersyukur! ahakz! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...