Filem-filem Kegemaran Ku

    Chak! hello..keyrill disini. ha...korang nak tahu tak apa yang keyrill nak kogsi dengan korang? korang nak tahu tak filem-filem kegemaran keyrill? kalau korang nak tahu, filem-filem inilah yang sering keyrill tonton. maybe dah berpuluh-pulh kali tonton. heheheh...hurm, maybe filem ni kegemaran korang juga ker? mana tahu, kan? filem kegemaran keyrill yang bergenre aksi, adventure, misteri, thriller,horror, romantik apatah lagi filem lawak. ^_^  pasti korang suka kan?


Senarainya :


1. Titanic (romantik)
2. Final Destination 1-4 (horror)
3. I Know What You Did Last Summer 1-3 (horror)
4. Jurassic Park 1-3 (adventure)
5. Predator 1-4 (aksi)
6. G.I JOE (aksi)
7. American Pie 1-5 (lawak)
8. Scary Movie 1-4 (lawak/misteri)
9. Twilight, New Moon, Eclipse (misteri/aksi/romantik)
10. Inception (aksi)


   ha, korang dah tahukan antara filem  kegemaran keyrill. sebenarnya banyak  lagi filem-filem yang begitu keyrill gemari, tapi sebab tak mampu nak ceritakan kepada korang sebab lepas ni keyrill nak buat sinopsis pulak, hehehehe...tulah x tahu nak cerita banyak2 nnti. well, its okay, right? maybe next time lah share yang lain kalau mengizinkan ^_^


    itu jer yang keyrill nak kongsi kan dengan korang hari ni. just nak bagitau tentang filem2 kegemaran jer. lepas ni nak buat sinopsis and kenapa keyrill minat filem tu pulak. hurm, apa agaknya yang keyrill share nnti yer? sinopsis apa? huhuhuhhu...tunggu k.. ^_^

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...