Luahan hati ini


    Fuhh! dah lama dah tak update apa2 kat sini. hehe...sowie ek. kepada followers keyrill, korang memang followers yang setia, thnk you. bnyak p/s kat shoutmix tu dan keyrill sorry kalau keyrill tak dapat nak singgah2 kat blog korang. kalau ada free, keyrill singgah kat korang ek...

    Bukan apa, keyrill cuma rasa malas jer bila buka then tengok blog keyrill ni. korang rasa boring gak, kan? adoi! tulah pasal dah malas nak update apa2. lagipun, tak ada idea nak share apa2 ngan korang. ha, apatah lagi bila buka jer dashboard, komen pun xda. so, rasa macam boring dan x best pulak, betul tak? huh! semangat nak update pun hilang dah.

    kepada followers yang stia dan kawan2 yang lain yang turut membaca entri keyrill, terima kasih banyak2 k. keyrill menghargai kedatangan korang. sekarang ni, entahlah nak update apa ngan korang? update pun, bukannya ada apa2 yang menarik. korang pun boring nanti. okeylah, keyrill nak chow dulu ni. hehhehe...kalau ada tersilap dan terlepas kata, maaf k.

2 comments:

Afzainizam berkata...

.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•.
----==--Kami Mengucapkan---==----
Selamat Hari Kemerdekaan ke 53
'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•'
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com


Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

waaahhhhh lama tak up date tak apa lahhh mulalah rajin sikit yeeee

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ afzainizam : thnks for leave your comment. yalah, bukan senang nak update kalau tak rancang dulu, kan? kalau xda yg baca and comment, tak jadi juga, betul tak? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...