Maaf, belum bersedia!

    
    Terlebih dahulu, keyrill ingin minta maaf sangat-sangat kat korang semua terutama sekali seorang awek ni. keyrill menyusun sepuluh tunjuk jari untuk minta maaf. bukan apa, keyrill tak dapat menerima dirimu dalam hidup keyrill. lagipun, keyrill cuma tak nak melukakan perasaan sekali gus mempermainkan perasaan  orang. apatah lagi keyrill ramai gak kawan perempuan. so, nanti timbul pulak perasaan cemburu,kan? ha, kan keyrill juga yang kena! balik-balik, keyrill juga yang dipersalahkan. keyrill juga yang dikatakan curang, pengkhianat, dan macam-macam lagilah. keyrill tahu semua tu. keyrill nasihatkan, janganlah terburu-buru k. kalau jatuh hati hanya gara-gara harta dan rupa, itu bukan cinta namanya. lama-lama pun akan muncul pula perasaan boring kat hati kan? yalah, asyik muka tu jer yang ditatap setiap hari. okeylah, itu jer yang keyrill nak kongsikan dengan korang. last sekali, sorry sangat ek! keyrill tak berniat nak melukakan perasaan orang . lagipun, keyrill masih study lagi and masih mentah dalam hal-hal yang sebegini. study dulu k...jgn fikir pasal cinta! kalau dah jodoh takkan ke mana punya, kan? single lagi bagus! enjoy hidup ini... okeylah, thnks so much sebab baca luahan hati keyrill kat sini. ^_^

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...