Salt again!




    ni keyrill baru jer tonton The Making of Salt kat AXN sebentar tadi! hehehe...seronok tengok dia orang buat filem. ahakz! sekrang ni keyrill dah minat sangat kat Angelina Jolie! entahlah mengapa? maybe filem yang dia lakonkan baru-baru ini memberi kesan kepada keyrill. adoi! giler memang best! huh! walaupun sebahagian dari filem itu arahan Philip Noyce dan ditulis Kurt Wimmer dan Brian Helgeland, dan Angelina turut memberi kepercayaannya kepada mereka dengan turut memberi sedikit idea dan cadangan aksi dan tempat yang sesuai bagi mereka membuat sesi penggambaran! huh! memang berkaliber dan prihatin sungguh Angelina Jolie ni, kan? ahakz! okeylah, itu jer dari keyrill. kepada yang belom tonton filem ini, jangan tak tonton tau...keyrill jamin korang takkan rugi untuk membayar satu tiket bagi menonton filem ini! lastly, thnks for reading.. <3 you all.. 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...