I Know What You Did Last Summer

     Salam semua keyrill ucapkan. kepada kawan2 yang berpuasa, selamat berpuasa ek. jangan ponteng-ponteng k...ha, sekarang kita balik semula pula ke topik yang ingin keyrill kongsikan dgn korang. Ini pula filem keitga yang keyrill minat juga lah... ^_^ Adoi! tak habis2 saya ni kan dgn filem2 kegemaran....hurm...harap2lah korang enjoy baca entri keyrill ini. huhuhu...

 
ketiga-tiga koleksi filem dendam yang anda harus toton!

    Uuuuuuiiiii!!dari gambar foto sahaj kita sudah tahu kan? apalagi, I Know What You Did Last Summer lah..heheheh...ha, ada yang tak belom tengok lagi ker? kalau belom lagi, jom biar keyrill pulak yang ceritakan pada korang. tapi, sebelum tu, jom tonton dulu pratonton filem ni k... :)

I Know What You Did Last Summer :



    dah tonton, kan? i mean, trailer? huhuhuh...macam mana? okey x? kalau ada yang masih was-was lagi, jom, biar keyrill ceritakan ngan korang. jalan cerita dia mcm ni, empaty sahabat baik balik dari pesta mlm itu, namun, malangnya, mereka melanggar seseorang ketika dalam perjalanan. setelah mengetahui bahawa manusia yang mereka langgar itu meninggal, Barry mencadangkan untuk membuang mangsa kemalangan tersebut ke laut yang berdekatan. setelah itu, mereka sama-sama berjanji supaya tidak bercerita lagi tentang apa yang telah berlaku dan berjanji untuk menyimpan rahsia itu selama-lamanya. namun, tidak semua rahsia yang dapat disembunyikan, suatu hari Julie menerima sepucuk surat layang dan bertulis "I Know What You Did Last Summer" isi kandungan surat itu. apa yang harus mereka lakukan setelah seseorang mengetahui rahsia mereka? bagaimana mereka mengatasi semua itu? apakah manusia yang mereka langgar itu benar-benar sudah meninggal?


surat layang yang diterima Julie



saling menyalahkan 



pembunuh lagenda yang digeruni



hutang darah dibalas darah!



OMG!!!

    okeylah, itu sahaja yang mampu keyrill kongsikan dgn korang, kalau nak tahu yang lebih lanjut, tontonlah filem ini k... ^_^ selamat berpuasa semua...terima kasih sebab membaca... ^_^   

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...