Jurassic Park

     hurm, tak habis-habis plak keyrill ni , kan? asyik-asyik filem. huh! nak buat macam mana kan? dah nama nya keyrill tak tahu nak update apa untuk korang. hehehehe...apa2pun, sabar je lah ek... bulan puasa macam ni bnyakkan bersabar. okeylah, balik semula ke topik kita plak. ha, filem apa plak sekarang?


Sinopsis :
Jurassic Park Adventure Pack
Unleash adventure and leap into the non-stop thrill ride that is the Jurassic Park experience! The action begins with the original blockbuster Jurassic Park, where one scientist's incredible DNA breakthrough allows dinosaurs to come to life-and quickly seize control of their theme park sanctuary. Brace yourself as the spectacular epic continues when it's discovered that the prehistoric, predatory species have in fact survived in The Lost World: Jurassic ParkT. This must-own set concludes with Jurassic Park III, the edge-of-your-seat return journey to Isla Sorna, where the inhabitants are smarter, faster and fiercer than ever before. The Jurassic Park Adventure Pack is sheer movie-making magic that was 65 million years in the making. "Welcome to Jurassic Park."









































     ha, ada best tak? korang dah tengok ke blom? filem bergenre adventure yang diselitkan pula dgn unsur-unsur saspens. keyrill suka tonton. heheheh....best giler! tapi filem lamalah, kan...ahakz! kepada generasi baru, mereka mungkin tidak pernah melihat haiwan ganas sebegini apatah lagi secara realiti, kan? kali ini keyrill minta maaf sebab x dapat nak share video ngan korang. nak buat mcm mana kan, dah semua video kat you tube tu tak jelas dan keyrill cuma nak korang enjoy dgn entri keyrill. hehehe...

    suka tengok? heheheh...keyrill tak tahulah apa citarasa korang...okey ke tak, tepulang pada korang. ^_^ apa2pun, keyrill terima jer apa pandangan korang mengenai entri keyrill. ^_^ lastly, keyrill ucapkan terima kasih banyak pada korang sebab baca entri keyrill. really appreciate it! hehehe... ^_^

2 comments:

ken berkata...

jurassic park was one of my favourites last time.. really nice.. get to see dinos.. =P

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ ken : hehehe....we have the same taste! thnks ken... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...