Terima Kasih, Streamyx!

    Huh! pejam celik pejam celik, hari berganti hari. minggu berganti minggu. bulan berganti bulan. tahun berganti tahun. tak terasa dah lebih kurang 6 tahun lebih komputer keyrill ni menggunakan Streamyx. keyrill cuma guna tahun ni jer dan uncle dah 6 tahun lebih guna.

    adoi! selepas cuaca tak berapa bagus haritu, streamyx ni pun mulalah buat hal! biasanya, walaupun hari hujan, dia tetap laju untuk loading. tapi sekarang berubah. nak guna pun tak dapat. itulah pasal keyrill bengang betul dua hari yang lalu. apa tidaknya, dahlah buat hal. kita tiap-tiap bulan bayar bil tetap juga tak dapat guna. huh! T_T




    sekarang, keyrill guna broadband pula. so, terpaksalah bersabar tunggu dai loading. adoi! kalau ikutkan, nak guna digi dan maxis, tapi keyrill takut tak okey pula nanti. then, kepada Streamyx, terima kasih banyak-banyak ... di sini keyrill nak minta maaf sangat-sangat sebab dah terlanjur marah and kutuk korang. sekarang uncle dah potong dah line streamyx. so, that mean, keyrill tak guna streamyx lagilah.

   kepada korang yang guna streamyx, teruskan k...keyrill minta maaf juga kat korang yang menggunakan streamyx sebab dah berkasar dan mengutuk streamyx. jangan ambil hati k. lastly, terima kasih juga kepada korang sebab sudi meluangkan sedikit masa untuk membaca entri keyrill. chill up k.. ^_^

TERIMA KASIH STREAMYX!!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...