Salt? Who is Salt?

    ha, tadi keyrill baru jer habis keluar dgn cikgu keyrill. kami pergi tengok wayang kat STAR CINEPLEX. hurm, mula2 pergi MBO, tapi semua movie dah mula and maybe dah pertengahan kat konflik? entahlah. pastu pergi STAR CIEPLEX, barulah selamat! hehehhehe....hurm, ni nak share ngan korang ni filem yang keyrill ngan cikgu keyrill tu tadi tonton, movie SALT! memang best! dari awal lagi dah ada aksi! sampai habis pun masih beraksi, memang sukalah tengok. tapi ending dia tergantung jer... :( nak tengok lagi tapi dah habis! ni mesti ada sambungan lagi... ^_^


SALT :


    ha, ada best tak? heheheheh....suka sangat bila dia nak balas dendam. hehehhee...ada gaklah part sedih. waktu suaminya ditembak di hadapan mata kepalanya sendiri. huhuhuh..kawan2 tengoklah sendiri ek. keyrill dah tengok tadi dah....heheheh.....

Salt poster


Salt ketika identitinya  belum diketahui


ke-kreativiti Salt ketika cuba mnyelamatkan diri dgn membuat bom sndiri


Salt berjaya melarikan diri


sentiasa berlari dan berlari untuk myelamatkan diri


 
Salt menunggang motosikal yang dirampasnya untuk melarikan diri


Salt merubah rambutnya agar tiada yang mengecam wajahnya sbagai Salt (Evelyn Salt)


tetap berwajah selamba walaupun hidupnya mnjadi pelarian dan sentiasa dikejar!



    cuba lihat gambar foto di atas, walaupun berpeluang untuk menembak, namun, mengapa dia tidak menembak lelaki berkulit hitam di hadapan nya itu?? apakah sebabnya, kalau anda ingin tahu, tontonlah movie Salt yang sedang panas di pawagam k... ^_^

1 comments:

QiLLy berkata...

erm rasa klakar lak tgk pic yg ke-4 tuh.
Muka Angelina cam makcik tua x brp nak siuman
haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...