Ada yang berminat ker?

   
     ingatkan nak ajar bahasa iban tadi ... he he. tapi rupanya2 ada bnyak blog yang mengajar bahasa iban. dari bahasa melayu ke bahasa iban. ada yang berminat nak belajar ker? kalau nak, klik sini okey? he he. bukan apa, keyrill baru je post entri pasal Tuhan Jesus sebentar tadi then, bahasa yang keyrill guna kat situ bahasa iban. pastu, fikir dua tiga kali, rasanya nak ajar bahasa iban la pulak takut korang tak faham kalau keyrill guna bahasa tu. kepada yang faham tu, baguslah. he he ... guna bahasa iban sekalipun, jangan salah guna ek! jangan mengutuk orang sudah!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...