Aik? ko ker ni, Keyrill?

   jom skodeng budak bernama Keyrill Eduardo Willeyhem ini ... ini dia ke? hurm ... kalau korang rapat ngan dia, korang kenallah dia ni mcm mana. dia baik ke tak, itu belakang kira ... ha ha ha. 

inilah aku mula2 dulu ... okey x?


ini hari2 yang berikutnya ... kurus wei!


okey tak posture ni? biasalah orang catering ...


ha, amacam, dah berubah dah ... 


sekarang jadi ini plak... he he he ...

    apa2pun, itu pun dah cukup. x nak lebih2 dah. okeylah setakat tu, betul tak? ni setiap hari isnin dan khamis jer pergi tempat mcm tu (gym). itupun kat sekolah. bgus lagi kan dari berbelanja RM20 untuk gym kat luar. kat sekolah ni free jer. he he ... bersyukurlah. kalau ada gym kat sekolah tu, dtg2lah ek. peluang tu. bukan senang nak amalkan gaya hidup sihat kalau x pandai jaga diri. Amir Izzat lah kawan yang biasa pergi gym ngan aku kat sekolah tu. ha, sekarang dah pandai ponteng ek korang berdua ...

4 comments:

Darkbatman berkata...

haha..macho da ko..

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Darkbatman : hehe...thnk you sebab sudi meluangkan masa dengan blog x seberapa ni... yeker? terima kasihlah....

tengkorakemas berkata...

haha mantap2, kira ok dapat p gym, aku push up kat umah je :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas yelah, kan ... tapi best jugak kat rumah ... heheheh! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...