Balik cuti raya kat kampung jer

    korang cuti hari raya pergi mana? he he, saja je nak tahu ... Selamat Berhari Raya, Maaf Zahir dan Batin kepada korang yang menyambut nya ek. keyrill minta maaf kalau pernah berkasar atau terlanjur kata. berhari raya pun, keselamatan dan kesihatan kenalah jaga. untuk pengetahuan korang, keyrill tak sambut hari raya, keyrill ni non-muslim, tapi keyrill ada juga berkunjung ke rumah kawan. haritu, lupa tak bawa hp untuk ambil gambar. kakak yang pakai hp. huh! guna hp amik gambar? yelah kan ... keyrill ni bukannya kaya, xda kamera canggih2 mcm korang. hp pun cukuplah, yang penting ada juga kenangan. okeylah, keyrill nak share ngan korang gambar keyrill semasa kat kampung, mana tahu ... korang teringatkan kampung pulak nanti ... ha, ada hati nak balik ... ni, bukan gambar semasa menyambut hari raya kat rumah kawan, ni kat kampung. gambar suka2 ... 


thats me! eh, kuruslah ...

ahakz! saja jer ... nak amik gambar korang! oppps!?


yang menganyam tu, my mom ...


ada jerawatla pulak ...


eh, ada amoi lah ... he he


ni lagi terang ...


ni dalam bilik ...

    best sangat2 kat kampung. rindu pun mula menggamit. bertapa bnyaknya kenangan kat kampung tu, kan? hurm ... bila lagilah cuti sekolah? rasa nya nak balik kampung lagilah. ahakz! ni dah sampai kat Kuching baru ingat semua tu. kampung nun jauh di Sarikei, nun ... balik pun guna bas, jalan 5-6 jam mcm tulah ... he he. xpa, asalkan x lupa ibu bapa. sekolah jauh2, jgan x kenang budi ibu bapa kita. dosa derhaka pada ibu bapa sendiri.  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...