Ben Ashaari?


    korang kenal tak? hensem kan? sori Ben sebab guna gambor yang sama, orang nye pun sama gak ...  ahakz! inilah dia Ben Ashaari, orang top kat blogger ni. siapa tak kenal dia? eh, top ke? bagi akulah dia top. entahlah bagi korang macam mana? kalau bukan kerana dia top, mana dia boleh berjaya dalam dunia blogger ni kan? korang jangan hanya jadi followers dia aje. sekurang2nya, tinggalkanlah komen korang pada post dia tu. ni tak, follow aje, habuk tak ada! apa nak jadi? ... kesian Ben, kan? bukan senang nak cari idea untuk bacaan kita semua. gaya bahasa pun kena betul tau! ha, jangan sia2kan kerja dorang. idea bernas pulak tu! beri nasihat? ha, free lagi tu. sebab tulah kita kena bersyukur dengan apa yang ada! keyrill mengaku, dulu memanglah x kenal dia ni. he he ... itupun kawan aku yang bagitau yang si abg gagah perkasa lagi hensem kita ni orang terkenal dlm dunia blogger. aku buat tak endah aje. (sorilah Ben ek) he he. Amir cakap kat aku, "kau kenal Ben Ashaari tak?" tanya dia. aku jawab, "tak tahu? napa?" balasku. "tak kenal? la, dia tulah yang paling terkenal kat blogger tu ..." balasnya. biasalah waktu tu, aku belum tahu dan kenal lagi dunia blogger ni. setelah dia bagitau aku pasal Nuffnang ni, barulah ada minat sikit2 nak berblogger. sampai kat sekolah masih terbawa2 tentang blogger! Amir tak habis2 membebel dan komen pasal blog keyrill ni. dia kata, template tak cantiklah, ayat tak tersusunlah, sidebar pun tak tersusun juga. adoi ... aku diam aje! baik dia bagi aku nasihat. hehehe ... thnk you, bro! kalau xda Amir, mana ada aku kenal blogger ni, apatah lagi kenal Ben Ashaari ni. he he ...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...