Part pertama yang akan dilihat lelaki!

Salam ...


   Fuh! letihnya bersekolah. hari ni agak simple sikit matapelajaran. tak ada matapelajaran berat untuk hari ini. lega rasanya setiap hari selasa. hu hu hu. mengantuk pun tidak. its like no study! oopppss! (kantoi!) hurm ... rindu plak kat blog ni, baru sehari tak update apa2 ... ahakz! kepada pelawat dan pembaca terima kasih bnyak2 k.


ha, balik kita kepada topik! khas untuk lelaki jer ek. ha ha ha. sorilah, benda mcm ni kena cerita juga. yang penting aku tak kacau hak orang, kan? ha ... kepada kaum hawa yang membaca ni, jaga2lah ek. jadikan ini pengajaran! faham? ni nak tanya kaum adam plak, kalau korang lihat perempuan, part mana yang korang lihat dulu? muka cantik perempuan tu? NO WAY! tengok gambar ni ...


ke mana mata korang? tu ... kat benda besar tu kan? ha ... kan aku dah cakap! korang mesti tengok yang besar punya tu dulu kan? isk3 ... korang ni! mengucap ek! terutama yang lelaki. kepada yang dah berpunya tu, kawallah perasaan ingin pasang bnyak tu! lihat perempuan mcm ni, terus nak tackle! apakah ... not matured!!

4 comments:

Amir Izzat berkata...

haha..aku sik nangga benda ya..besar gilak..hahha..ko nangga jwak nak? hahah..

apaaakah?

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Amir : kenja amir tok eh...hahahaa...

Hans asaktor berkata...

haha... kantoi daa~~~

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Hans : opppss!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...