Biar slow-slow dulu


    Awal pulak bangun harini ek! terus jer buka blog ... he he. Sekarang pun keyrill dah mula tulis novel satu-satu, secara slow lah. he he. bukan apa, idea yang dicurahkan perlu ada. perlu menarik gak, kan? ha, so keyrill bersyukur sangat2 sebab setakat ni dah buat sampai episod 3. la la la. ada juga yang minat novel ek? bnyak respon yang keyrill terima. sebab dah lama x sambung episod lagi, so, ada kawan2 keyrill tanya, bila lagi nak sambung? then, keyrill tunaikan permintaan korang. nak baca, ada kat tepi tu, Bicara hati, kalau malas nak cari meh klik sini, Episode 01# , Episode 02# , Episode 03# ... baca ek! he he ...


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...