Btul juga tu kan?


Salam ...


   buka fb jap, ahakz! nak kena reply komen, nak kena accept pending friends lagi, nak kena accept gift sekali, gift game tu ... kan. he he he. pastu, biar je fb tu on, then, belek2 Ben Ashaari punya blog pulak, he he he. sempat pulak tinggalkan komen. boring betul harini x buat apa2, kan? he he he. pastu, buka je fb balik, yah! keluar post berbunyi mcm ni, "tak usah BERBANGGA dengan RUMAH MEWAH, kerana rumah terakhir kita kelak adalah KERANDA!" ha, percaya tak? takkan tak percaya? kalau tak caya, faham2lah ek di mana korang berada ketika itu ... ? so, insaflah ek, jangan fikir nak kaya, nak duit bnyak aje, xda gunanya. boleh bawa mati, tapi xleh nak guna. ingat, kat dunia baru mana ada guna master card lagi, mana ada guna kad kredit lagi.

4 comments:

Fello Ariza berkata...

"tak usah BERBANGGA dengan RUMAH MEWAH, kerana rumah terakhir kita kelak adalah KERANDA!"

maksud yg mndalam..hehe

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

betul kan? semua manusia tak boleh lari dari semua tu...

Fello Ariza berkata...

benar ya pok :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

yup! benarlah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...