Glee - Telephone cover


Salam ...

    best gak lawat blog kawan2 ni ek. ahakz! pelbagai citarasa yang terserlah. dpt diperhatikan bertapa ramainya blogger2 baru masa kini. sehari maybe bertambah lebih seribu org kot ? ahakz! keyrill teka je, kalau lebih dari seribu baguslah kan. dapat baca kisah hidup, masakan, movie dan sebagainya yang dorang post. itupun kalau kita follow dorang. memang seronok berblogger ni kan ? tapi ingat, berblogger pun, ada peraturannya tau. ha, so ... becareful! hurm, bosanlah mcm ni. apa kata tengok video Glee Season 2 ni, di mana Charice dan Lea Michelle bergandingan bersama. best! ahakz! lagipun aku memang minat sanagt si Gaga ni. Layan!!


2 comments:

Mr. J pengeRindu berkata...

Yup . ramai blogger memeriahkan lagi arena blog Malaysia . dan sarawak!

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

yea!! satu Malaysia!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...