Ha, korang pernah main ni tak?


     he he ... xda apa2lah, sekadar nak bercerita. korang pernah main Mafia Wars tak? kat fb ada, kat tagged pun ada cuma kat tagged tu x sama cara permainannya dengan yang ada kat fb. permainan kat fb jauh lebih canggih dari permainan kat tagged tu. sorilah, bukan nak kutuk, tapi dah kenyataan bah ... keyrill cuma nak nyatakan aje. kalau tak caya, cubalah main kat tagged tu, pastu main pulak Mafia Wars ini kat fb ... amacam? pastu, korang bagitau mana best lagi. ha ... inilah kerja keyrill kalau buka jer fb. chat memang tak on. bukan malas, buka je chat, fuh!!! berduyun2 kotak chat kat bawah tu ... so, untuk tenangkan diri, keyrill mainlah Mafia Wars ni ... xda orang hukum pun, jangan takut! ahakz! 

    keyrill paling suka kat situ ialah waktu "Do Job", bukan apa, banyak weapons, boots, loots, amours, animals kita dapat secara free. ha, level pun turut naik juga. bukan itu jer, cash pun turut naik. senang sikit nak beli inventory nanti kalau duit bnyak. ahakz! huh! bnyak dah keyrill ni membebel. itupun bukannya penting. saja jer, nak luahkan apa2 kat sini. yang penting aku x mengganggu hak orang lain, betul tak? ... kalau korang nak tahu apa yang dikatakan, "Do Job", weapons, loots, boots, amour, dan animals tu, korang mainlah sendiri ek. xdalah salah kita mencuba. he he ... ni dah pengaruh ni. xpalah, keyrill share ngan korang sikit picts yg keyrill dapat! 

Do Job :
   
free weapons, vehicles, loots, boots, animals, amour dan collection untuk bahagian ini.


 
Weapons, loots, boots dan sebagainya yang perlu ada


collections yang perlu ada untuk mendapat bonus, so, perlulah siapkan Job dulu... :)


ha, Snoop Dogg pun ada tau ... he he ...

    harap korang terhiburlah ek ... itu jer yang dapat keyrill kongsikan pada korang ... try2lah main, bukan nak mempengaruhi, tapi nak tunjuk. kalau mempengaruhi pun, bukannya kerja jahat tu ... kan? sekadar nak bagitau korang, kalau x nak main pun xper, xda orang marah ...  


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...