Kau rupanya yang remove aku dari friends fb ek!


   wow! bnyak juga yang dtg melawat blog mlm ni. hehe. apa2pun, terima kasihlah ek. sangat menghargai korang. ha, korang pernah remove orang atau orang pernah remove korang dari friendslist kat fb tu. ha ... ni bahaya sikit ni. boleh bergaduh dibuatnya. ahakz! xdelah, tapi kenyataan nya memang adalah, x boleh nak nafikan. kalau korang nak tahu siapa "ex-friends" korang tu, ha .. apa tunggu lagi, KLIKLAH SINI ! ...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...