Korang nak online free tak guna hp?


    belek2 blog kawan jap. selepas puas belek2 tu, then, tertarikla pulak dengan satu artikel ni, kawan punya entri lah, "Bagaimana cara guna facebook secara percuma dengan handphone" tapi hanya untuk pengguna maxis jer. huhuhuh ... nasib baiklah keyrill guna maxis, selamat bajet aku nak pergi tengok wayang sabtu ni. ahakz! korang rasa, kalau guna pc dan hp, mana best? mestilah pc, tapi ... kalau kat tempat yang memang jauh, x dpt bawa pc(memang pon) atau laptop, hp bleh juga guna kan? untuk release tension gitu. he he ... ha, jangan korang pandang serong! kalau nak tahu cara dia, klik sini! klik sini! enjoy it!

2 comments:

cybernetic88 berkata...

de review pn pasal ni kt blog aku jgk. hee. nice. bnyk kali guna :D

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ cybernetic88 : yup! saya pun baru je baca tadi...hehee...then, terus guna!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...