Legend Of The Guardians


Salam ...

   ni ha, baru habis balas trafik sekali lagi! he he. baru je beberapa minit berlalu dan entry yang sebentar tadi pun dah di post kan. sekarang nak post lagi. isk3 ... dah dibagi tips pun masih tak amalkan! susahnya ... bukan apa, ni ha, entry aku ni semakin lama, semakin kureng! ahakz! kepada yg sudi singgah2 tu, terima kasihlah ek. kalau x dpt balas trafik, maaflah k. kalau ada waktu terluang, keyrill lawat koranglah k. esok pergi tengok wayang. hurm ... antara movie yang gerenti ditonton esok ialah ...

1. Resident Evil : Afterlife
2. Piranha
3. Devil
4. Step Up 3D

dan tiba-tiba mataku terpegun, dan segala2nya membuatku kaku. cehwah! he he. ni ha, tiba2 aku teringat kat movie ni, "Legend Of The Guardians". ha, korang dah tngok blom? aik, movie baru lagi kat pawagam kan? hu hu ... jom kita skodeng sinopsis dia plak. mana tahu, best ke tak? 

Sinopsis : 


Acclaimed filmmaker Zack Snyder makes his animation debut with the fantasy family adventure Legend of the Guardians, based on the beloved books by Kathryn Lasky. The film follows Soren, a young owl enthralled by his father's epic stories of the Guardians of Ga'Hoole, a mythic band of winged warriors who had fought a great battle to save all of owlkind from the evil Pure Ones. While Soren dreams of someday joining his heroes, his older brother, Kludd, scoffs at the notion, and yearns to hunt, fly and steal his father's favor from his younger sibling. But Kludd's jealousy has terrible consequences--causing both owlets to fall from their treetop home and right into the talons of the Pure Ones. Now it is up to Soren to make a daring escape with the help of other brave young owls. Together they soar across the sea and through the mist to find the Great Tree, home of the legendary Guardians of Ga'Hoole--Soren's only hope of defeating the Pure Ones and saving the owl kingdoms. 


ha, amacam? okey tak? he he ... jangan lupa ikuti kisah legenda ini ek! kalau tengok trailer pun tak cukup lagi. kita mesti nak tngok full-movie kan? he he. samalah dgn keyrill. tak nak alang2, i mesti keluar lagi next time tngok movie ni ... hu hu. ada yang nak ikut tak? booking awal k!


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...