Misteri di sebalik lif!



Salam ...

   baru bangun tido ni. he he. sedapnya sarapan pagi tadi. ni ha, tunggu nak keluar ngan kawan2 classmate ni. so, sementara tunggu pukul 10, keyrill update lah blog yang tak seberapa ni. he he. seperti biasa, memang akan keyrill update entry tentang movie, best gak, nak tenangkan hati ni. mandi pun lom lagi ni! isk3 ... cepatlah update blog ni, nak g mandi ni, jam dah pukul 9! ahakz!

ha, korang pernah tengok trailer movie Devil tak? kalau pernah, baguslah. movienya plak dah? kalau lom, jom kita skodeng sama2 ek kisah di sebalik movie keluaran terbaru bergenre horror ni. ingat, kepada yang memang mudah terkejut atau boleh di kategorikan sebagai orang tua2 tu, jangan sesekali tengok movie seram sebegini. 


tut ... macam mana nak tahu kisahnya? apa tunggu lagi, kliklah sini!! cepat! jangan tunggu lagi tau. terlepas tonton movie nya nanti. ahakz! gurau ajelah. ni ha, kalau nak tonton trailer nya, jangan risau, keyrill sediakan untuk korang. yang penting korang sihat2 saja ek! jom ...



P/S : okeyh! keyrill nak chow!! yehaaa!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...