Nak Download?

Salam ...


   bnyak gak trafik mlm2 mcm ni ek! he he. memang berblogging mlm semua ker? ahakz! xdelah, saja aje nak gurau. boraing sangat ni. lagipun bnyak gak lah kawan2 yang sakit harini. isk3 ... apa korang mkan smpai sakit mcm tu sekali? hu hu.mlm ni, nak share something ngan korang. nak tahu, jom ...


nak tanya korang, pernah dengar nama zedge tak? di situlah orang selalu download theme, ringtone, video dan bnyak lagi. korang pergilah sini! kalau nak tahu or maybe nak cuba. tapi ... mestilah daftar dulu ek! free je daftar tu. pas daftar tu, korang downloadlah mana2 yang korang nak. theme ke, video ke, game ke ... bnyaklah. tapi keyrill biasanya download video ngan theme ajelah. he he. enjoy your day guys!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...