The new journey of Resident Evil Afterlife



Salam ...


    kita semua tahu yang movie ini memang sudah ditonton oleh semua lapisan masyarakat. tiada yang tidak tahu mengenai movie yang memang best dan beraksi ini. keyrill bari 4 bintanglah untuk movie ini ek! bukan apa, sebab memang tidak rugi membeli tiket untuk menonton movie ini di pawagam. entahlah sudah berapa kali menonton movie ini. memang bestlah dari Salt. nak tahu jalan cerita dia ...


Sinopsis :


In a world ravaged by a virus infection, turning its victims into the Undead, Alice continues on her journey to find survivors and lead them to safety. Her deadly battle with the Umbrella Corporation reaches new heights, but Alice get some unexpected help from an old friend. A new lead that promises a safe haven from the Undead leads them to Los Angeles, but when they arrive the city overrun by thousands of Undead and Alice and her comrades are about to step into a deadly trap. 



kepada korang, memang berbaloi sangat2lah menonton movie ni walaupun sudah lama berada di pawagam. namun, tetap berada di kedudukkan yg agak menyelesakan di antara bnyak2 movie yang sedang ditayangkan di pawagam. kalau tak silap, tempat kedua dlm top 10 movie untuk minggu ini. saya suka part dorang berlawan dng makhluk yg besar dgn kapak or whatever tu ... memang best sangt2 tengok dorang. ahakz! ada gak saspen! tonton ek ... nak trailer? ha, jangan risau ... jom!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...