Ni persetan apa ko ni?!?!

    dah siap entri yang tadi tu, keyrill belek2 pulak image kat google ni. hurm ... bnyak tol gambar pelik2. he he. ada juga gambar yang memang menariklah. terpegun rasanya apabila melihat permandangan matahari terbenam di waktu petang. hurm ... bestnyer kalau dating kat situ! erk? apa aku tulis ni? ahakz! joke je lah ... sensitif nyer korang ni, fikir lain ek? he he ... dalam kelekaan tu, huh! muncul pulak gambar ni kat bawah ni.


    isk isk isk! persetan apa manusia macam ni? geram betol aku lihat gambar ni. nah, sekarang nak bagi korang lihat pulak bertapa kejamnya perempuan dalam gambar tu. sampai hati dia pijak bayi tu!? hisk! bencinya aku!!!! sumpah! kalau kau kat sini, rasa nak mampuskan dia aje! sumpah! aku cakap betul ni kalau dia ada di tempat berdekatan aku ni, memang aku terajang itu punya perempuan! dera dia pulak! tapi masalahnya, kita tak tahu dia sapa? rupa dia macam mana? tinggal di mana? betul tak? korang lihat gambar ni, takkan koang gembira, mesti terdetik kat hati tu, manusia sebegini bukan lagi manusia, dah bergelar setan dah ni ... hisk3! kesian bayi tu, menangis pulak tu.   

1 comments:

Amy Syaquena berkata...

salam..

amy datang sini singgah dan follow..jemput juga keteratak amy ye and follow me too

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...