Pengalaman 1



Selepas tidur baru kahwin?

Salam ...


    ni ha, nak kongsi ngan korang gak pendapat yang keyrill dapat waktu berbual kosong dengan kawan2 semalam tentang Perlu ke bercerita tentang sex secara openly? korang nak tahu pengalaman yang mereka ceritakan? stay keep in touch lah ek ... ni, keyrill hanya dapat ambil 4 pengalaman daripada dorang. jom skodeng pengalaman pertama ni ... ahakz!


ni ha, bermulanya dari seorang pelajar U, dia perempuan, pandai dan berasal dari keluarga kaya. sampai je kat U, dia ni berkenalan dengan seorg lelaki dari facebook tapi berbangsa cina lah, kawan2 kata, lelaki tu hensem! hurm... hensem ker ? yelah, kalau tak hensem, mana prempuan nak kan ? awalnya memang biasalah, kawan2 gitu. tapi, lama2 ... ? ada lagi istilah kawan? ha ... couple lah jadinya, kan? kalau dah rapat dan selalu bermanja2 gitu ... isk3 ... orang ni, selepas je couple, janji nak kahwin, so, lelaki cina tu ambil kesempatanlah ke atas perempuan tu. ikut janji (selepas tidur bersama baru kahwin, kononya!) perempuan tu pun ngok tol. mudah percaya kata2 lelaki cina tu. selepas tidur, baru kahwin ?


tu memang susah nak cakaplah kalau dah buat perjanjian yg salah ... patut ke selepas tidur baru kahwin? adoi ... pastu, beberapa bulan kemudian, lelaki tu pun xda call dia lagi, mesej dia lagi. x nak jumpa dia lagi. sekarang ? apa nak jadi ? lelaki tu dah tinggalkan dia ... barulah nak menyesal. perut pun memboyot sudah! isk3 ... sekali dia dpt tahu lelaki tu ada perempuan lain ! dah ... melepaslah! baru nak tengadah! benda dah jadi, dah jadi bubur baru nak berubah! tulah, diri pun malu dan terhina ... baguslah kalau keluarga dpt terima, kalau tak ... ? apa jadi ? fikir2kan lah ek ... paras rupa bukannya jadi ukuran!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...