Pengalaman 2



Tamak!


Salam ...


    ni, jalan2 jap pergi blog kawan2. he he he. selepas habis yang pengalaman 1 tadi. pengalaman kedua pula menyusul. kali ini agak berbeza sikit. tapi ada kaitan gak dengan sex lah. puas keyrill tanya dorang siapa2 yg ada pengalaman atau tahu apa2 tentang kisah sex ni, ceritakan lah ek. tapi dalam 8 org tu, dpt 4 jer ... he he he. tapi ok gak kan untuk dijadikan tauladan.


ni ha, dia ni perempuan kaya gak, tapi dah bersuami. tinggal dengan suaminya di London. biasalah urusan perniagaan begitu, kan ? awalnya berasal dari kampung. si suaminya tu, berfikiran terbuka. ke mana sahaja isterinya ingin pergi, dia just on je. okey je dia kata. isk3 ... (isteri curang pun bukannya dia tahu). so, si isteri ni dikhabarkan neneknya meninggal di kampung. dia baliklah kononnya bersimpati. duit jangan katalah. memang bnyak dia minta dari suaminya. balik pun dahlah guna flight first class. so, sampai je kat kampung, maka si isteri ni bebaslah keluar malam dengan mana2 lelaki. isk3 ... bahaya tol! suatu mlm tu, ha ... baru padan muka. dia ditembak skandal sendiri! yah ... biasalah skandal tu, dah mabuk sangat2. sampai lupa diri. so, si suami baliklah setelah dpt tahu si isterinya ditembak mati. dia bukannya tahu apa2.


ha, ingat tu. jangan playboy sangat. tak cukup satu, nak seribu! habis, last2 diri sendiri kena padahnya. baru padan muka. kalau orang dah setia, jangan main2kannya dgn api, kalau si dia bermain api plak ? naya badan!

2 comments:

nas berkata...

ermmm....
tu la...
jangan gila sex sgt..
hehhehehee....

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

yelah kan ? isk3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...