Pengalaman 4


Bila syaitan berbisik!

Salam ...

    baru aje balik sekolah. huh! malang nyer nasib harini kat sekolah. tahu2lah ek apa yg happen! kalau dah namanya sekolah ... takleh cakap! apa2pun, smpai je rumah, tenang rasanya hati dan hidup ini. okey okey, sudah2 lah tu. kali ini pasal apa plak? pengalaman kali ini entahlah ? memang semuanya memusnahkan diri. memalukan diri dan keluarga.

memang semua yg diceritakan ini adalah perempuan. ni dia, dia seorg perempuan yang memang baiklah. dahlah pandai, belajar kat U plak tu. sayangnya kepandaia dibuang mcm tu aje disebabkan kegagalan mempertahankan diri dek bisikan syaitan! memanglah kat U ni bnyak jejaka hensem2 dan bergaya juga kaya. so, si dia ni bertemu dgn cinta pandang pertamanya. awalnya, biasa aje, kawan bah. then, sedangkan masing2 menaruh perasaan. si perempuan bawalah si lelaki balik rumah keluarga kononnya nak mengeratkan lagi hubungan si lelaki dgn keluarganya. tapi, keluarga memang tidak menerima lelaki itu.

so, sebagai penyelesaian yg baguslah dorang ni lari dari rumah. tinggal serumah pulak tu! isk3 ... belum lagi bersuami isteri. so, last2, si lelaki ambil kesempatan lah. biasalah nak goda perempuan, mestilah bersikap romantik kan. si lelaki kata je, 'I Love You' terus lah si perempuan ni tidak tertahan.huh! pastu, buat maksiatlah! then, hilang kesucin sudah. si lelaki gembira lah akhirnya melihat si perempaun sudah jatuh di tangannya. setelah itu, apa terjadi ? si lelaki tidak menerima anak dlm kandungan si perempuan, then, melarikan diri. menyesal pun tiada gunanya. semuanya sudah terlambat. seperti biasa, keluarga memang tidak akan menerima kembalinya anak dehaka mereka. kalau terima ... syukurlah!   
  

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...