Pengalaman yang memang tak boleh aku lupakan!

Salam ...

   huh! baru aje sampai kat rumah lepas balik dari keluar ngan kwan2 siang tadi. hisk! tersiksa aku. money dahlah pokai, nak makan duit xda plak! susahnya ... cari ATM, semuanya ngok! semuanya x dpt pakai. asyik batal aje Master Card yang aku guna tu. ingatkan dah habis, dah xda duit lagi dlm tu, sekali check kat EonBank, fuh! masih beribu-ribu lagi ada dlm tu. tak kuasa aku nak guna ATM lagi. silap2 boleh makan duit aku plak, kan? x guna punya ATM. aku nak mati tak makan seharian dibuatnya. 

lagi satu, ingatkan pukul 10 cun kawan2 sampai kat The Spring tadi, tapi hurm ... habis aku tngok wayang barulah dorang sampai. xpalah ... he he. sabar kan diri. pastu, kena tunggu dorang keluar dari panggung la plak. bukan apa, kan dah janji nak jalan sama2. sejam lebih plak aku tunggu. tapi aku tetapm sabar tunggu. nak buat mcm mana, dah nasib kan? hu hu.

nak g makan, ATM ngok betul plak! nak ambil duit pun x dpt. isk3 ... x kuasa aku nak ambil duit guna ATM lagi. panas betul hatiku. apa tidaknya, habis satu bngunan tu aku pusing cari ATM gara2 nak makan and keluarkan duit. tapi apa aku dpt ... ? memang aku tak lupa malang hari ni. 

nasib baiklah aku ada kupon Sushi King berharga  RM20. so, boleh ambil makanan free kat Sushi King. itupun boleh ambil 4 aje. yelah, satu tapak Sushi King tu dah RM5 tau. ha ... jangan main2. so, makan ngan kawan2lah tdi. beli air, guna duit kawan la plak! isk. memang benci tol aku. sebenarnya, aku x nak mnyusahkan kawan2 pasal duit ni. bukan apa, nanti aku lupa bayarlah plak. nantilah aku bayar duit kau, bro. hari isnin ni. ahakz!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...