Perempuan bukan segala2nya!

Salam ...


    Fuhh! ni ha, walaupun pc keyrill ni kena infected ngan virus tu, keyrill tetap berjaya melepaskan diri dari virus2 jahanam tu! isk3 ... geram tol aku dibuatnya, nasib baik aku dpt musnahkan dorang ... hahaha. padan muka. tapi tetap kena infected lagi. isk! bencinya aku. so, nilah online kena virus ni ... aku tak kisah! biar virus2 tu menggila. yelah, menggila aku kalahkan dorg.


hurm, balik kepada topik. semangat lagi ni nak update blog. he he he. ni kepada yang lelaki jer ek. korang kalau berkwan dengan perempuan, pernah beri apa2 tak untuk dorang? tak kiralah, duit ke, makanan ke, apa2 je lah. kalau pernah tu, macam mana perasaan korang? hurm ... keyrill memang pernah pun, always kena! "Tine, tolong belikan saya coklat!" so, sebab keyrill lurus bendul, keyrill belilah. pastu, hina kita! isk3...


ha ... kali ini, NO MORE coklat2 or anythings! sekarang sabar keyrill pun dah hilang baru sedar! padan muka. aku tahulah mereka tu perempuan. perempuan pun kalau tak pernah bersyukur @ berterima kasih, baik tak payah, kirim salam! aku tumbuk, tampar, terajang sekalipun dorang tu, "ada aku kisah?" ha ... kalau tak nak tangan @ kaki aku hinggap kat tubuh badan korang, jangan nak try ek! lelaki pun boleh tumbuk, tampar, terajang korang tau. ingat perempuan, ko menanglah! sorry sikit ek!


kepada yang perempuan tu, korang fikir dalam2 k sebelum terlambat, lelaki boleh buat mcm2 kat korang! faham!? ingat korang perempuan sesuka hati je nak perlakukan lelaki sebarangan. i know korang mesti fikir lelaki lebih teruk dari perempuan kan, tapi kalau korang dlm posisi yang sama mcm keyrill ... apa korang nak buat? sabarkan diri? sorilah ek! makan batu jelah kalau asyik sabarkan diri! mati sekalipun, xda dorang ingat korang tu. malah diketawakan.


kita sabar ada batasnya kan? semua manusia akan melakukan perkara yang sama kalau diperlakukan sebegitu. xkan ada yg sabar selama2nya. sesekali pun dia boleh panas baran tau! ha ... sedarlah ek.

2 comments:

Amir Izzat berkata...

wah! hahahha...oit,siapakah perempuan itu? ahaks

Eena Arrina berkata...

rileks la keyyrill.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...