Sumpah aku minat giler kat Gaga!

     ha, walaupun ada kontroversi yang mengatakan dia (Lady Gaga) ini illuminati girls termasuk saya, kalau korang ada baca atau terbaca mengenai entri saya tu, baguslah. apa2pun korang katakan, saya tetap meminati dia. saya sebagai peminat dia sama sekali tidak membenci atau menyalahkan mana2 pihak yang mengatakan dia illuminati girl, tapi kita kenalah bersikap professional sikit! kita minat dia bukannya mencari kelemahan dia,  keburukan dia, pendek kata, dari segi negatif. kita minat dia dari segi positif! janganlah sampai terbawa2 kat fb kalau korang nak membenci dia. jangan pulak sampai buat pages menubuhkan group membenci dia. jangan! itu tak akan membawa faedah juga kepada korang ... korang buat pages atau group sekalipun, bukannya duit korang datang! bukannya orang puji korang! buat penat lelah buat page membabi buta mcm tu ... pastu delete! ha ... kan letih dah buat kemudian delete! itulah, orang yang TAK PROFESSIONAL! sedarlah woi!!

    kepada peminat dia atau bukan, mari kita sama2 tinjau foto2 yang dapat keyrill share dengan korang semua. keyrill memang minat giler lah kat dia! SUMPAH! okeylah, jom! 


Lady Gaga dengan Celine Dion

Lady Gaga dengan Akon


Lady Gaga denga David Archuleta


Lady Gaga dengan Miley Cyrus


Lady Gaga dengan Beyonce


semasa tiba di 2010 Mtv VMAs


semasa tiba di 2010 Mtv VMAs


semasa tiba di 2010 Mtv VMAs


semasa tiba di 2010 Mtv VMAs


semasa tiba di 2010 Mtv VMAs


semasa tiba di 2010 Mtv VMAs


Lady Gaga dengan Drake


he he ... kali ini kita skodeng dia buat pose plak!








    he he ... sorilah, keyrill x barapa arif sangat nak berbahasa ni. tulah belum rasa nak mula mengarang, bahasa masih tunggang-langgang lagi. kalau korang rasa x menghibuekan, sori k. keyrill x reti. ahakz! apa2pun, sekadar nak share ngan korang, kata orang, "Sharing is loving" betul tak? he he ... boleh pulak tukar "Sharing is caring" ...   

2 comments:

Yutaka Mushimura berkata...

ohh...nih la baju daging tuh ek..si lady gaga nih pakai...hooohohoho...

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Yatuka : yeap! nilah dia...hehheh! thnk you... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...