Sweet moment ...

    korang semua pasti ada sweet moment nya tersendiri kan? he he ... so, waktu boring2 mcm ni, jom layan sweet moment keyrill ngan anak kakak keyrill pulak. cute tak? itu terpulang. he he ... beginilah keadaan kat kampung keyrill. penuh dengan kasih sayang! yeker? 

he he.. cute tak?

ha, korang pernah mcm dia tak? bakal model nih? he he ...

ni kawan dia, lelaki

ni sorang lagi, amacam? cute kan? 

he he, dia pandai minum air sendiri ...

ni keyrill ngan dia ... he he..

ni satu lagi ...

nangis? ciannya ... tak nak org lain peluk dia ...

 
he he ... cutenyer!

ni pun sama ...

aik? marah ek?

    he he ... terasa rindu pulak ngan dia, tulah pasal sampai nak share ngan korang ni. dia tak pandai gigit tau, dia cuma pandai cubit orang jer, he he... kalau dia cubit, dengan badan2 dia sekali beraksi. he he... gigi tak ketinggalan! ahakz! 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...