Adam Lambert, sapa tak kenal?

Salam ...



    siapa tu? kenalkan? mustahil kalau tak kenal ... itulah Adam Lambert, pemenang American Idol yang menduduki tangga yang kedua. dulu memang ramai pelajar perempuan kat sekolah lama syok kat dia. haha ... adoi! itu memang biasalah, dah namanya perempuan! asal lelaki hensem jer, semua nak sapu! tapi tahu tak yang lelaki tu nakkan dorang?? ha ... ini persoalannya! tahu ke yang lelaki tu tak inginkan perempuan malah lelaki! 

ni ha gambar Adam Lambert ngan boyfriend dia


ha, percaya tak? tulah, kalau tergila-gilakan orang tu, jgn main hentam aje. tngok hensem, main ambil je. tapi tak tahu kisah di sebaliknya! di sebalik hidup orang tu. kan? ... lagu si Adam Lambert yang bertajuk "time for miracle" pernah menjadi ost movie 2012.dah tngok movie tu lom? ahahah ... ok ok. kalau masih tak caya lagi yang dia ni gay, jom tonton video ni plak! ha ...



P/S : sharing is caring ... haha!

2 comments:

tengkorakemas berkata...

hm bila dah popular macam tula..jgn ada artis Malaysia nak tiru pula..kadang2 semuanya nak publisiti murahan..cetuskan kontroversi dan anda popular yeay!

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ tengkorakemas : yeah, you're right! i hope so, patah hati kalau ada artis Malaysia ni ikut camtu! huhuh ... betul tu betul...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...