blog kedua!

Salam ...


gambar tak boleh blah! haha ...

   hye semua, ha, kali ini nak promote kan blog kedua keyrill. huhu ... promot kat fb, xda juga kawan2 yang dtg menjenguk, kecewa sikit plak rasanya. huhu ... apa2pun, harap blog kedua ini juga mendapat sambutan dari korang. nama blog apa ek? huhuh ... sudah pasti korang ingin tahu. apalagi, Keyrill Si Budak Sekolah la ... huhu ... jemput datanglah ek. korang dialu2kan. ahakz! setelah lihat blog baru ni nanti, apa pandangan korang? mana satu lebih expert lagi? yang baru or yang lama? ahakz! just nak share! 


P/S : happy weekends!

2 comments:

kyle berkata...

lukis sendiri ker bro? nice pic

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Kyle : hahaha ... pandai nyer ak ni lukis!!! huhuh...no lah, cari kat google! terus jadi tema! ahakz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...