Buried Movie

Salam ... 




    wow! lama tak update kat blog yang lama ni ... adoi yai! ahakz! sorry semua ek. bukan apa, nak update kat blog yang satu lagi tu. huhuh ... thats doesn't mean im not update anything. kalau nak tahu, singgah2lah sini ek, Keyrill Si Budak Sekolah. bnyak dah update kat situ. dah 7 entry dah ... ha, semua update semalam tau! huhuh ... okeylah, tak mau carita bnyak2, jom tonton preview movie "BURIED" ni. korang kalau belum tonton kat pawagam lagi, pergilah ek! rugi, best gak movie ni ... 


4 comments:

tengkorakemas berkata...

oh aku dah tgk...lama dah..tapi trailerla hehe cari update kat laman web gsc, ko dah tgk ke?

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ tengkorakemas : ahaha ... itu trailer aje...hahha.... aku blom tngok lagi...skarang ni dah mula malas nak g panggung...

tengkorakemas berkata...

@ Keyrill

nape?ko tak ajak Amir?

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ tengkorakemas : hahaha... susah nak kontak dia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...