Dapat Award !

Salam ...


    

   Kehadapan, keyrill sangat berbesar hati menerima award yang memangnya tidak susah untuk dicari sebenarnya! hehehe ... terima kasih sangat2 kepada tengkorakemas, ko memang superb, bro. sangat2 menghargai award ni! hehe .. bukannya selalu dapat penghargaan dari dunia maya mcm ni. ni pun baru pertama kali dpt penghargaan mcm ni! ha ... apapun, semoga berjaya kepada tengkorakemas. kepada yang lain, korang sudi2kanlah mengunjungi blog dia, up2kan trafik dia. hehehe ... komen jangan lupa! keyrill memang tak sangka sangat2 dpt penghargaan ni. heheh ... ko memang baik, bro. kenang budi ko! akhir sekali, God Blessed You ... 


senarai pemenang award :


P/S : sampai aku tertulis nama tengkorakemas waktu sekolah tadi! hahaha... 

7 comments:

Amir Izzat berkata...

wah! haha..aku dapat gak..oit,kau salah copy gambar ya.. ya berik nok cgek gik..ahaks..

oit,kantoi eyh tertulis tengkorak emas lam esei tek..ahaks

tengkorakemas berkata...

pergh..awal ko buat entri hehe

eh ko amik tak banner asal anugerah pengkomen terbaik tu?amik tau, award tu asal dari si Afizz, berkenalan jugala dgn dia hehe

oho banyak ko puji aku, thanks :D

p/s:mcm mana ko boleh tertulis tu?:)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Amir : menakah? hahaha...ok ok!

@ tengkorakemas : hahaha...you're welcome, bro... tertulis? huhu...salah tulis, ingat blog, tulah pasal tertulis nama tengkorakemas! yalah kan, tengkorakemas bnyak tinggalkan komen kat post aku! huhuhu...

tengkorakemas berkata...

@ Keyrill

muahaha penangan blog :D teruskan berblogging, ada apa2 cite best sharela,

oh good luck juak study ko, dgn Amir sekali haha

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ tengkorakemas : hehe...thnk you bro...yup! tulah pasal! sampai nama blogger sekali nak ditulis dlm esei...hehehe...

nas berkata...

aku pun dapat..tp dari tuen punyer design award nie la...award nie mmg cantik :D

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Nas : yup! pandai dia design. hahaha...taulah yang bro nas ni lebih terkenal dan kuat berblogger dari keyrill, huhuh...keyrill ni baru lagi. well, congrats to you ek! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...