In My Sleep | Movie Preview

Salam ...


    hidup kita tiada yang mustahil. walau extraordinary people pun, mereka kadang kalanya tidak mampu melakukan sesuatu yang memang mustahil untuk dilakukan. apatah lagi manusia.kan? hurm ... korang renung2kanlah ek. kalau nak tahu, tanya goole or cari dlm kamus dewan. hahaha ... xdelah, gurau aje. saja nak perah otak korang ptg2 mcm ni.




ha, kali ini tentang movie apa plak? ni kalau korang alaminya, mungkin korang trauma dibuatnya. isk3 ... xlah trauma, histeria kot? ha ... jangan main2 tau! korang boleh gila dibuatnya kalau korang alaminya sendiri. entahlah bila movie ni keluar? 10/1 agaknyalah ... okey, jom klik sini kalau nak tahu details! hehehe ... korang melakukan something bila korang tidur and tidak tahu apa2 waktu tu ... ha... amacam? ada berani?



memang mcm best je kan? hehehe... 


P/S : hati2 ... jngan tonton seorg diri ...!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...