Kem Kepimpinan 2010 di SM Teknik, Kuching

Salam ...


   Selamat pagi terlebih dahulu kepada korang. he he he. adoi, terasa penatnya badan ni. apa tidaknya, bnyak aktiviti Kem Kepimpinan yang membuatkan lengan dan kaki ini terasa kejang. itulah pasal x dpt turun sekolah hari ni. ingatkan hari isnin x nak dtg, tpi, cikgu kata siapa yg tak dtg, terjejas nama dia sebagai pengawas. so, nak tak nak, terpaksa gak dtg walaupun badan ni terasa bengkak. hurm ... maaflah, korang yang paksa, jgn marah aku kalau aku tidur dlm kelas. betul2 mengantuk! huh!


okeylah, keyrill dah tak larat nak fikir panjang2 and ngomel bnyak2 kat sini, jom layan foto swaktu Kem Kepimpinan itu dijalankan. memang seronok lah ... hehehe. first of all ...


hehehe ... inilah photographer kami .. (yeker?)


guru pengiring yang sentiasa ada bersama kami. hehehe ...

khemah yang didirikan di belakang dewan sekolah ...

khemah perempuan di hadapan dewan sekolah ...

hahaha ... penyidai!

aktiviti memasak berkumpulan ...

 ha, dapur memasak pun ada pertandingan tau. nak tahu dapur mana menang?

yea!! Dapur A yang menang!! biasalah, Group Katering katakan ... hehehe.

wajah2 seorang pemimpin!

ceramah di waktu pagi sabtu ...

En. Ismail Lias memberikan ceramah yang berkesan kepada kami semua!

ni pula waktu BBQ Night ... 

fatin ngan aynon bersama Cikgu Amin dan En. Hizbullah 

nilah dia wajah seorg pengetua yang tegar! Pn. Flora

khusyuknya makan malam, cantik tak hiasan meja tu? siapa yang atur? keyrill la ...

hahahaha ... rindulah nak Kem lagi!

keyrill and fatin menyanyi sama ... boh jeles Amirul 

bersama guru pembimbing, Cikgu Thomas

wajah2 jelita peserta Kem Kepimpinan ... cun tak?

inilah part yang paling best! terasa rindu sangat2 nak buat mcm ni lagi. hehe. tapi yang dh berlalu ... biarlah berlalu, kan? korang nak tahu apa yang best nyer? ni ha, aktiviti burung hantu ni. dahlah dijalankan pukul 2 pagi, isk3 ... meremang bulu roma aku waktu tu! im the green shirt! hehehe. first of all ... 






inilah pulak wajah2 mangsa burung hantu. he he he. keyrill memang tidak ketinggalan terlibat sekali. isk3. walaupun ada rasa takut, namun cuba ditahan. terpaksa kuatkan diri gak. adoiyai ... kalau korang pernah ikut kem, mesti korang lalui perkara yang sama. hu hu hu. okeylah, jom skodeng wajah2 mangsa!

   ini keyrill ... lol!

ini plak, Amir Izzat

buat2 tak tahu plak dia ni. he he he ...

sempat tidur ! hahaha ...

wajah2 mangsa yg tak tahu apa2... lol!

hurm ... terasa rindu yang mendatang memang sukar dielakkan! kenangan yang memang sukar dilupakanlah saat itu. dalmnya rasa rindu ini. hehhe ... kalau masih ada peluang lagi, rasanya, ingin lagi join sekali! hehehe ... kepada pelajar2 sekolah diluar sana, korang jganlah lepaskan peluang ok. ini malah memberi markah KK korang untuk masuk ke IPTA @ IPTS. bukan senang nak dptkan markah itu kalau tak join mana2 aktiviti KK yang dianjurkan pihak sekolah. 


lastly, thnk you kepada semua guru dan fasilitator yang membimbing kami semua. kapada perngetua sekolah, terima kasih banyak2 sebab membenarkan kami menjalankan Kem Kepimpinan ini di kawasan sekolah. SM Teknik Kuching, you are the best!! School Of Choice!

2 comments:

SANDRA AZWAN berkata...

wah...camping kat sekolah! best...

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Sandra : yup! terasa rindu plak kat Kem bersama kawan2...isk3... nak lagilah...hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...