Keyrill Eduardo Willeyhem married to Darla Nonoe?!

Salam ...






    ha ... aik? keyrill married ngan sapa tu? huhuhuh ... xdelah, saja jer nak kasi surprised kat kawan keyrill ni, si Darla Nonoe ni. hehehe ... memang kami dah rancang pun untuk buat relationship "married" tu. huhuh. tpi bukan yang betul2 ek! just on fb jer, kot2 x nak ada org ganggulah! hahahaha ... at least dpat jadi cover ek! hahaha ... jahatnya! apa2pun jom! ...


P/S : jangan jeles ek! hahaha ... 

8 comments:

tengkorakemas berkata...

niat tak nak diganngu ye..kira protectla ni hehe bagus2 gunakan facebook di jalan yg betul

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Tengkorakemas : hurm...so, apa pandangan you? baik ke tak tu? uhuhu...

tengkorakemas berkata...

@ Keyrill

ok je, yg aku maksudkan dlm entri tu pasal couple yg tunjuk gambr mesra melampau dalam profile, kira bercinta bagai nak rak, ditambah status married pula tu, (macam dorang je tengah bercinta)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

oohh...okey okey! faham dah...hehehe... thnk you, bro...

Darkbatman berkata...

xtakut jatuh saham ka bro?hhee

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Darkbatman : xdalah. huhuh... Darkbatman bila lagi? huhuh...keyrill tunggu2 nih!

suzie rahman berkata...

married tol2 r.hik3

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

lalala~ jodoh di tangan Tuhan... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...