Lady Gaga (About Illuminati)

Salam ...


triangle eye


   this time, nak share ngan korang video lady gaga yang mendedahkan si dia tu illuminati girl tu a.k.a satanic! bukan apa, telinga ni dah panas dngar mengenai kontroversi dia yang satu ni. so, korang tngoklah sendiri ek!



ha, puas dah hati korang ??? korang boleh kutuk dia, cakaplah apa sahaj mengenai dia. saya sebagai peminat dia pun, minat dia dari segi positif, profesional la sikit ok! apa2pun, thnks sebab meluangkan masa di sini! 

P/S : kalau tak berani, jgn tonton sendiri!

5 comments:

nas berkata...

ermmm..better aku xyah tengok..yelah kebanyakkan lagunya best2..
nanti terpikat lak melihatnya n mendengarnya :P

latest entri:

pengertian sebenar seksi

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@# nas : hahahha....okay, fine!

tengkorakemas berkata...

pasal illuminati ni tak payah nak dok kaji sgt..ramai yg sibuk kaji tapi ayat al-Quran tak nak kaji..

kalau berpegang teguh dgn al-Quran dan sunnah, kalau beribu artis tayang illuminati pun takkan terpengaruh..

pihak illuminati pun mesti lagi suka bila ada org sibuk kaji..dah kira publisiti bg dorang..

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ tengkorakemas : yeah, you right, bro...betul tu...thnks for information ek!

P/S : Amir nak pindah tahun depan!

pN.rOs berkata...

yg aku tak paham
event tau dia ni pu2ja setan
ada lagi tu umat islam yg` gedik dok puja dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...