Lady Gaga ?? jemulah ...

Salam ...



    Yesss!!! ada lagi cerita pasal Lady Gaga. tak jemu ker? haish! ni yang aku pelik nih, tiap kali aku buka aku punya Nuffnang akaun, pastu tngok kat kata kunci kat situ, huh! memang tak ada kata kunci lain, "lady gaga satanic, lady gaga pictures, lady gaga is satanic, lady gaga satanist, gambar lady gaga, lady gaga antichrist, satan la gi, gambar lady gaga biasa, lady gaga". isk3 ... siapa tak heran? asyik kata kunci yang mcam tu aje yang ada. dahlah berbulan-bulan kata kunci tu ada di situ! isk3 ... berapa bnyak korang dah kutuk dia? adoi ... kalau ya pun nak search, taip je kat kotak search tu, "Lady Gaga" itu pun dah cukup! ni nak lebih2 plak! adoi ...



8 comments:

Afizz berkata...

memang orang selalu search keyword macam ni sejak rahsia lady gaga tu terbongkar...

p/s : peminat setia lady gaga ke ni?

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Afizz : hahaa... rahsia? i dont thinks so... ;)

p/s : yeap! i am! sehari tak dengar semua lagu dia, memang tak sah haritu... hhahaa...joke!

tengkorakemas berkata...

aku tak minat sgt ambil tau artis perempuan barat ni...tapi kalau kpop...ehem2...

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ tengkorakemas : aik? yeker? huhuhuh...kpop? tak minatlah...huhuh... asal korea jer, tak ada hati! ghuhuuh..sori ek! :)

tengkorakemas berkata...

@ Keyrill

haha takpe, setiap org ada citarasa sendiri :)

nas berkata...

ok la tue..banyak keyword dapat,ertinya trafik ko mungkin leh naik.. :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Nas : hehehe...alright! thnks...tapi bosanlah tngok itu aje, kan? huhu...

Hans (asaktor) berkata...

i'm anti lady gaga~~hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...