Lady Gaga new single !!

Salam ...




    Aik?? ada lagi pasal Lady Gaga! huhu ... best sangat2 cerita pasal dia tau. ahakz! dahlah cantik, mengagumkan ... fuhh! berbangga aku jadi peminat setia dia! huhu ... peminat yang lain pun sama macam aku gak, kan? sekongkol ...

vanity fair photoshoot!

ha ... amacam? amazing tak? huhu ... itulah dia, my queen! hahah ... macam angel la plak gambar di nih! betul, kan? tapi yang pasti, single yang mana satu bakal menemui peminatnya nanti selepas popularnya lagu Alejandro yang beserta dengan kontroversi nya ... ? sama2lah kita tunggukan ek! i hope, "Monster" ngan "Speechless" ... lagu yang memang aku selalu nyanyikan! ahakz!

P/S : NO CONTROVERSY PLEASE!!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...