Lady Gaga - Monster

Salam ...



    Lady gaga lagi ... huhuhuhu! bukan apa, dah namanya peminat setia, mestilah nak cerita tentang perkembangan terbaru dia, kan kan kan? ahakz! ... ha, best tak best lagu "Monster" dia tu, belakang kira! tapi bagi keyrill memang bestlah ... x best pun xpe! yang penting keyrill ni yang kata best so bgitu juga ngan peminat dia yang lainnya! tapi kepada korang yang memang anti dia, video kali ni pun memang tidak akan terlepas dari kontroversi satanic-nya tersendiri, kan kan kan? ha ... tunggulah ek! korang korek punya korek lah dia punya kontroversi tu ek! korang nak kutuk video dia mcm mana plak nanti pun terpulang! 

3 comments:

Darkbatman berkata...

lady gaga mmg pelik tp tetap peminat ske.. ak pun ske..ske pd suara jela..yg lain mmg xamek tau.hee

Afizz berkata...

haha,,memang peminat setia lady gaga lah.. :D

p/s : Abang Keyrill telah di tag dalam pertandingan header paling cantik... jom tengok! :)

http://memoriseorangmuda.blogspot.com/2010/10/pertandingan-header-tercantik.html

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Darkbatman : ha'ah la...hehehe! best kan suara dia...keyrill memang sukalah!

@ Afizz : memanglah adik Afizz oi...hihihiiih~

P/S : ooohh....yeker? okey, nanti keyrill tngok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...