Mortal Kombat 2010!

Salam ... 

    hurm ... tenangkan diri dengan menonton trailer or what? entahlah? tak pasti. sama ada trailer or movie. hehe. tapi yang pasti, memang trailer lah. ni ha, nak kongsikan ngan korang movie ni, Mortal Kombat! huh! tengok ni aje rasa dah memang bestlah. ni mesti kena pergi tonton kat panggung ni. hehehe. nantilah ajak kengkawan tonton sekali! apa2pun, jom layan trailer ni and baca kandungannya sekali ek kat bawah tu. nak tahu details movie ni, lawatlah sini. Mortal Kombat! tengoklah, beberapa hari, beberapa jam, beberapa minit dan beberapa saat lagi movie ini keluar! yess!! 



Speculation has run rampant today with the debut of a short "Mortal Kombat" film (subtitled "Rebirth") that made its way anonymously to YouTube. Now, Latino Review reports that the film is, as many theorized, a test for a potential R-rated film reboot of the video game franchise.

The short is directed by Kevin Tancharoen, the director of last year's Fame, and features a cast that includes name actors like Michael Jai White (Jax), Jeri Ryan (Sonya Blade), Matt Mullins (Johnny Cage), Lateef Crowder (Baraka) and Ian Anthony Dale (Scorpion) with fight choreography by Larnell Stovall.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...