Movie Knight and Day !!

Salam ...

   hurm ... ada lagi pasal movie! isk3 ... dah xde cerita lagi nak share ker? ada, tapi bnyak sangt. so, supaya korang tak boring, ni ha, tulah pasal sediakan entri pasal movie aje untuk korang. manalah tahu, berguna ke untuk korang. then, tak rugi sampai mencarinya ke panggung wayang plak! kan? tapi maybe dah ada kat DVD or VCD lah ... yalah, movie ni kan dah release sejak June lagi. hehehe ... okeylah, jom layan trailer movie ni, "Knight and Day" lakonan Tom Cruise ngan Cameron Diaz. nampak mcm best jer? huhuhu ... memang pun! keyrill blum tonton lagi!


Tom Cruise and Cameron Diaz star in the action-comedy KNIGHT AND DAY. During their glamorous and sometimes deadly adventure, nothing and no one – even the now fugitive couple – are what they seem. Amid shifting alliances and unexpected betrayals, they race across the globe, with their survival ultimately hinging on the battle of truth vs. trust. KNIGHT AND DAY is now shooting in Massachusetts, and will also film on other locations around the world including, Spain, Austria, and the tropics.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...