Original VS Parody VS Cover hurm ... mana best?

Salam ...


    bangun tdo, terus je buka blog. hehehe. jalan lawat kawan2, biasalah tu, balas trafik bah ... mata memanglah, sentiasa mngantuk! huh! bencilah aku dgn harini. apa tidaknya, dahlah x sekolah sampai habis, setengah hari aje. isk2! bukan apa, perut aku ni, x habis2 buat pasal. asyik sakit aje. geram tol aku. korang pun tentu faham kan bagaimana keadaan seorang yg sedang sakit perut. ulang-alik dari kelas ke tandas. hurm ... susah susah! so, terpaksa minta balik awal td. hehehe ...


ni, entry kali ni, hanyalah untuk hiburan aje. xda kena-mengena dgn isu2 terbaru yang kebnyakan blogger2 di luar sana update kan. tapi keyrill punya ni tak. hehehe ... blog keyrill ni hanyalah sekadar untuk meluahkan segala yang terbuku di hati dan story yang keyrill tahu aje. kalau tentang movie and music tu, jgn bagitau keyrill. hehehe ...


okeylah, antara dua versi ni, mana satu yang korang rasa best? original or parody or cover? ... ha ... korang buatlah pilihan sendiri ek. hehehe ... keyrill tengok memang semua nya bestlah. tapi tak tahu korang. korang buat pilihan sendirilah ek pas dengar lagu yang dipertandingkan ni. hehehe ... (yelah tu!)


Original [Love The Way You lie] :




Parody [Love The Way You lie] :  





Cover [Love The Way You lie] : 



P/S : menyanyilah sama2 ek ... hahaha...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...