Pelancaran baju baru !

Salam ...


   20 Oktober 2010, sudah tiba masanya! saat pelancaran ... apa ek? huhu ... ni ha, SM Teknik, bukan lagi SM Teknik! kepada yang belom baca entry tu lagi, sila2lah ek! tidak sabar rasanya menunggu detik itu! baru je pagi tadi pelancaran baju baru itu~! ahakz!


kepada pemilik gambar, pinjam ek! hihi ...

so, bermulanya 2011, untuk pengetahuan semua dan terutamanya yang menimba ilmu di SM Teknik, sama ada aliran teknik ataupun vokasional, pakaian seragam yang dilancarkan hari ini akan mula digunakan untuk next year! tapi nampak mcam tak best aje ... nak tahu kenapa? baju berwarna oren dan seluar berwarna hitam, tidak kira lelaki dan perempuan, semua pakai! ha ... sekolah korang pernah tak?

sehubungan dengan itu, tahun hadapan juga bermulanya pencarian untuk pelajar tingkatan 6 bagi mengambil aliran matrikulasi !!! percaya atau tak? ha ... see, bertapa specialnya SM Teknik. pelajar yang menimba ilmu di sekolah seperti ini seharusnya bersyukur dan berterima kasih kerana mendapat kemudahan yang belum pernah dilancarkan dimana2 sekolah biasa! 

2 comments:

tengkorakemas berkata...

eh bukan tu kan bajunya?mcm ada lambang PTS je,

ko nak jadi chef ke?jadi kolejla SM teknik ko tu..fuh..

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ tengkorakemas : eh, bajunya ke tuh?? yup! my ambition! huhu ... yeah, 2012 kalau tak silap jadi kolej! hehhe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...